Свети Влас, обзаведено студио в луксозен комплекс Вила Сардиния, Акт 16

Оферта № 611

Тип: 1-стаен

Населено място: Бургас, област

Подрайон: гр.Свети Влас

Цена: 40,300 Euro

Конструкция: Тухла

Етаж: 3

Максимален етаж: 7

Площ: 31 кв. м.

Цена на квадрат: 1300 Euro

Характеристики: асансьор, луксозен имот, асансьор, с паркомясто, портиер / Охрана, масивна външна врата, входа се заключва

Villa Sardinia, Saint Vlas. Комфортно обзаведено студио, разположено на втори етаж с гледка към вътрешен двор в елегантния комплекс „Вила Сардиния“ (Villa Sardinia) Свети Влас. Акт 16

Студиото е луксозно завършено: баня с бойлер, луксозна санитария и фаянс, душкабина; подова настилка – теракота, ламинат; стени и тавани – латекс; прозорци с ПВЦ дограма; климатик – система за охлаждане и отопление; изводи за кабелна телевизия и интернет.

Предлага се за продажба с обзавеждане, без кухненски бокс. Добрата локация на комплекса, качественото строителство и стилното обзавеждане са част от плюсовете да се инвестира в имот в тази сграда, подходящ е и за лично ползване и за отдаване под наем.

Комплекс Вила Сардиния (Villa Sardinia) е разположена в популярния курортен град Свети Влас, известен с европейския си облик, яхтеното пристанище Марина Диневи и благоприятното съчетание на морски с планински въздух. Поради специфичното си местоположение, комплексът предлага уникална комбинация от гледка към морето, в съчетание с пленително издигащи се зелени хълмове. Пясъчният плаж е разположен на около 160 метра. 

Вила Сардиния се състои от два корпуса с класическа архитектура, развити до височината на седем етажа. Общите части са луксозно изпълнение, с асансьор и контролиран достъп. Има получен Акт 16.

Инфраструктура и удобства в комплекса:

-басейн;

-24-часова охрана;

-целогодишна поддръжка;

-контролиран достъп;

-зелени площи;

-паркинг.

Такса поддръжка: 350 € на година.

Оферта: 611

Без комисиона от купувача!


За клиентите на Зарево България АД 

Юридическа проверка и подготовка на документите, съпътстващи сделката, представляваме Ви при покупката или продажбата пред нотариус (включително дистанционно). 

Безплатно регистриране на имота пред всички институции след сделката.

Ваш консултант

Калкулатор за Разходи по Нотариална Сделка

* Сумите са ориентировъчни, изчислени на пълна стойност на конкретния имот в лева, на база 3.5% местен данък придобиване.
 лв
Местен данък придобиване:
2,758.70 лв.
Такса вписване:
78.82 лв.
Нотариални такси:
788.20 лв.
Общо:
3,625.72 лв.
* Точната сума ще бъде определена от нотариус по регион на сделката.

Направете запитване

Подобни Имоти

79,999 Euro
77,000 Euro