Слънчев бряг, Вила София, двустаен с отделна кухня и нови мебели, без такса поддръжка, Акт 16, готови документи за сделка

Оферта № 1962

Тип: 2-стаен

Населено място: Бургас, област

Подрайон: к.к.Слънчев бряг

Цена: 39,990 Euro

Конструкция: Тухла

Етаж: 3

Максимален етаж: 6

Площ: 59 кв. м.

Цена на квадрат: 678 Euro

Характеристики: входа се заключва, ток

Слънчев бряг, Вила София, просторен двустаен с отделна кухня и нови мебели, без такса поддръжка, Акт 16, готови документи за сделка


Южен, стилно обзаведен двустаен апартамент с отделна кухня с трапезария и тераса с хубава гледка, в сграда с Акт 16, без такса поддръжка, в централната част на Слънчев бряг. Апартаментът се състои от дневна със спалня и тераса, спалня с отделни единични легла, отделна трапезария с кухня, баня с тоалетна, тераса, и е с обща площ от 59 кв.м, на трети, среден, вътрешен етаж. Мебелите са нови.

Жилищен комплекс Вила София е въведен в експлоатация, намира се в централната част на Слънчев бряг, в тих и спокоен район, с възможност за свободно паркиране, с добре развита инфраструктура, само на 10 минути от топ центъра на Сл. Бряг и хотел Кубан и 10 минути пеша до самия плаж, 100м от мини-маркети и 500 м от целогодишен супермаркет ММ. 

Оферта: 1962

Без комисионна от купувача.


За клиентите на Зарево България АД 

Юридическа проверка и подготовка на документите, съпътстващи сделката, представляваме Ви при покупката или продажбата пред нотариус (включително дистанционно).  

Безплатно регистриране на имота пред всички институции след сделката.


Ваш консултант

Калкулатор за Разходи по Нотариална Сделка

* Сумите са ориентировъчни, изчислени на пълна стойност на конкретния имот в лева, на база 3.5% местен данък придобиване.
 лв
Местен данък придобиване:
2,737.48 лв.
Такса вписване:
78.21 лв.
Нотариални такси:
782.14 лв.
Общо:
3,597.83 лв.
* Точната сума ще бъде определена от нотариус по регион на сделката.

Направете запитване

Подобни Имоти

Подобни Имоти