Слънчев бряг, мезонет с 2 спални и отделна кухня без такса поддръжка лукс обзаведен

Оферта № 1990

Тип: 3-стаен

Населено място: Бургас, област

Подрайон: к.к.Слънчев бряг

Цена: 59,800 Euro

Конструкция: Тухла

Етаж: -999

Максимален етаж: 6

Площ: 82 кв. м.

Цена на квадрат: 729 Euro

Характеристики: асансьор, асансьор, входа се заключва, масивна външна врата

Слънчев бряг, многостаен мезонет с 2 спални и отделна кухня без такса поддръжка лукс обзаведен. Просторен многостаен апартамент с две спални, хол /реални четири помещения!/ с отделна кухня и чисто нови мебели, без такса поддръжка, с Акт 16, готови документи за сделка пред нотариус!

Южен, уютен обзаведен апартмент с отделна кухня с кът за хранене, хол, тераса, отделна спалня и баня с тоалетна на първо ниво и спалня с тераса на второ ниво.

Апартаментът е с обща площ от 82 кв.м, разположен на пети и шести етаж, продава се и с прилежаща земя. Имотът е с качествен ремонт и стилно обзавеждане и високо ниво на оборудване.

Сградата се намира в квартал Чайка, в целогодишно заселен район, на 100 метра от спирка на градския транспорт и целогодишен супермаркет, 400 метра от плажа, свободно паркиране в района и поправен покрив на сградата с гаранция. 

Жилищен комплекс Вила София е въведен в експлоатация, има Акт 16, намира се в централната част на Слънчев бряг, в тих и спокоен район, с възможност за свободно паркиране, с добре развита инфраструктура, само на 10 минути от топ центъра на Сл. Бряг и хотел Кубан и 10 минути пеша до самия плаж, 100м от мини-маркет и 500 м от целогодишен супермаркет ММ.  

Оферта: 1990

Режийни разходи (чистачка, асансьор, фонд ремонт): 37 лв. на месец.

Без комисиона от купувача. Само за директни клиенти. Ключ в агенцията.


За клиентите на Зарево България АД 

Юридическа проверка и подготовка на документите, съпътстващи сделката, представляваме Ви при покупката или продажбата пред нотариус (включително дистанционно).  

Безплатно регистриране на имота пред всички институции след сделката.

Ваш консултант

Калкулатор за Разходи по Нотариална Сделка

* Сумите са ориентировъчни, изчислени на пълна стойност на конкретния имот в лева, на база 3.5% местен данък придобиване.
 лв
Местен данък придобиване:
4,093.55 лв.
Такса вписване:
116.96 лв.
Нотариални такси:
1,169.59 лв.
Общо:
5,380.10 лв.
* Точната сума ще бъде определена от нотариус по регион на сделката.

Направете запитване

Подобни Имоти

78,141 Euro

Подобни Имоти