Бургас, Сарафово, двустаен на партер с тераса, в сграда пред Акт 15, директно от строител, 150 м от плажа

Оферта № 2183

Тип: 2-стаен

Населено място: Бургас

Подрайон: Сарафово

Цена: 95,000 Euro

Конструкция: Тухла

Етаж: 1

Максимален етаж: 5

Площ: 71 кв. м.

Цена на квадрат: 1338 Euro

Характеристики: луксозен имот, асансьор, сот, масивна външна врата, входа се заключва, ток

Бургас, Сарафово, двустаен на партер с голяма тераса, в сграда пред Акт 15! Директно от строител, без комисиона от купувач.

Двустаен апартамент на тапа, на първи, партерен етаж, 71 кв.м., с гледка към басейна и градината на комплекса и бонус голяма, обособена собствена тераса от 30 кв.м. Терасата може да се обособи и усвои с идеята за собствен двор. Изложение север/изток.

В цената е включен 3 кв.м. склад към апартамента, в сутерена на сградата. Има възможност за закупуване на подземно паркомясто в паркинга под сградата. Разполагаме и с други апартаменти за продажба в сградата.

Сградата се намира в затворен комплекс в новата част на Сарафово, в район с нова, добре развита целогодишна инфраструктура, в близост до плаж, автобусна спирка, магазин, училище, детска градина. Акт 15 се очаква до края на юли 2024, Акт 16 до октомври 2024. Възможно е съдействие за банков кредит.

Сградите се отличават с качествено строителство и луксозно завършени общи части, видеонаблюдение, озеленен двор с градина и басейн. Такса поддръжка 12 евро за кв.м. годишно.

За клиентите на Зарево България АД 

Съдействаме за банков кредит.

Юридическа проверка и подготовка на документите, съпътстващи сделката, представляваме Ви при покупката или продажбата пред нотариус (включително дистанционно). 

Ваш консултант

Калкулатор за Разходи по Нотариална Сделка

* Сумите са ориентировъчни, изчислени на пълна стойност на конкретния имот в лева, на база 3.5% местен данък придобиване.
 лв
Местен данък придобиване:
6,503.13 лв.
Такса вписване:
185.80 лв.
Нотариални такси:
1,858.04 лв.
Общо:
8,546.98 лв.
* Точната сума ще бъде определена от нотариус по регион на сделката.

Направете запитване

Подобни Имоти