Черноморец, къмпинг Градина, 50 м от плажа, обзаведен двустаен, к-с Блек сий стар

Оферта № 2189

Тип: 2-стаен

Населено място: Бургас, област

Подрайон: с.Черноморец

Цена: 58,990 Euro

Конструкция: Тухла

Етаж: 2

Максимален етаж: 5

Площ: 59 кв. м.

Цена на квадрат: 1000 Euro

Черноморец, къмпинг Градина! На 50 м от Царския плаж, обзаведен двустаен апартамент, к-с Блек сий стар - Черноморска звезда (Black sea star). Само за директни клиенти. Светъл обзаведен двустаен апартамент в комплекс Блек сий стар (Black sea star), разположен на 60 м от златистата плажна ивица на Царския плаж, между Черноморец и Созопол. Апартаментът е на втори, непоследен етаж, с площ от 59 кв.м. Състои се от входно антре с кухненски бокс, дневна стая, самостоятелна спалня, баня с тоалетна и две тераси - по една към всяка стая. Предлага се за продажба обзаведен и оборудван, готов за ползване. Акт 16. Битов ток. Ниска такса поддръжка - 500 лева/ годишно! Възможност за паркиране за собственици. Без комисиона от купувач! Басейни, паркинг, ресторант, голям магазин на територията на комплекса.

Оферта: 2189

Комплекс Черноморска звезда - BLACK SEA STAR е актуван и функционира от 2012 г. Намира се на самия плаж на къмпинг Черноморец, на 2 км. от гр. Черноморец и на 6 км. от Созопол. Комплексът разполага с два басейна, SPA-център, магазин, ресторант и голям паркинг.

Районът е прекрасен както за почивка на плажа през летните месеци, така и за любителите на екстремните водни спортове.

За клиентите на Зарево България АД 

Юридическа проверка и подготовка на документите, съпътстващи сделката, представляваме Ви при покупката или продажбата пред нотариус (включително дистанционно). 

Безплатно регистриране на имота пред всички институции след сделката.

Ваш консултант

Калкулатор за Разходи по Нотариална Сделка

* Сумите са ориентировъчни, изчислени на пълна стойност на конкретния имот в лева, на база 3.5% местен данък придобиване.
 лв
Местен данък придобиване:
4,038.10 лв.
Такса вписване:
115.37 лв.
Нотариални такси:
1,153.74 лв.
Общо:
5,307.22 лв.
* Точната сума ще бъде определена от нотариус по регион на сделката.

Направете запитване